MİNECRAFTTURK.NET GÜNCELLENDİ HOŞ GELDİN!

Minecrafttürk'e kaydolarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

MUZİPLİK TAMAMLANDI!
batihost minecraft server kirala
  • MinecraftTURK.NET Discord Sunucusu

    Discord sunucumuza katılın ve MinecraftTR ve Minecraft hakkında tüm güncel Haber ve Gelişmeleri öğrenin güncel kalın.

    Buraya tıklayarak aramıza katıl.

MinecraftTURK.net Reklam Alanı
    Öne çıkan konu
20220429 (6).png

TLauncher Server Listesi​

TLauncher server listesi kullanıcıların araştırdığı bir konu olabiliyor. Siz değerli okurlarımız için bu listeden bahsetmek gerekiyor.
TLauncher, sunduğu pek çok özellik ile oyuncuların tercih ettiği bir yazılım. Hem ücretsiz hem de premium üyelik ile girilebilmenin mümkün olduğu bu launcher, oyuncuların harika bir hizmet almasına olanak tanıyor. TLauncher kullananlar sunucu listesine de erişmek isteyebiliyor.
20220429 (7).png

TLauncher Server Listesi​

Bazı oyuncular TLauncher server listesi hakkında internette detaylı bir inceleme yapmaya çalışabilir. Öncelikle launcherden söz etmek isteriz. Bu launcher, mod kurma, performans arttırma ve özel pelerin ve animasyonlu pelerin gibi çeşitli özellikleri sayesinde oyuncuların vazgeçilmez yazılımları arasında yer alıyor. Sunduğu araçlarla kullanışlı bir uygulama olan TLauncher, sunucu listesi konusunda da merak edilebilir. Aslına bakarsak kullanıcılar TLauncher server listesi hakkında bir araştırma yapmamalı. Çünkü launcher üzerinde bir sunucu listesi bulunmaz. Oyuncular, internetten birkaç araştırma yaparak istediği sunucuya girebilir ve bu şekilde oynamaya başlayabilir.