Şeyma Subaşı, Hadise ve Derya Uluğ'un elbise piştisi

  • Konbuyu başlatan Celil
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:57
C

Celil

Guest
Hadise’nin 2018 yılında giydiği gümüş pullu mini elbise önce bir konserde Derya Uluğ’un, sonra da Halloween partisinde Şeyma Subaşı’nın tercihi oldu.

Balık pullarını andıran kumaşıyla ilgi çeken elbisenin kime daha çok yakıştığı sosyal medyada merak konusu oldu. Üç ünlü ismin fotoğrafını da yan yana koyan kullanıcılar, elbisenin en çok Şeyma Subaşı’na yakıştığı yönünde yorumda bulundu.

ccd.png


Vücuda oturan mini elbisenin Şeyma Subaşı’nın fiziğine daha çok yakıştığını söyleyen takipçileri, elbisenin sahne kıyafetinden ziyade Cadılar Bayramı kostümüne daha çok benzediğini de iddia etti.

zzz(15).jpg


Hadise’nin hayranları Subaşı’nda duruşunu beğenmediklerini söyleyerek, şarkıcının elbise içinde daha seksi olduğunu iddia etti. Derya Uluğ’un takipçileri ise elbiseyi en çok Uluğ’a yakıştırdı.

der.jpg
 
Üst