MİNECRAFTTURK.NET GÜNCELLENDİ HOŞ GELDİN!

Minecrafttürk'e kaydolarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

MUZİPLİK TAMAMLANDI!
minecrafttr aramıza katil!
batihost minecraft server kirala
MinecraftTR Reklam Alanı
MinecraftTR Reklam Alanı
MinecraftTR Reklam Alanı
  • MinecraftTURK.NET Discord Sunucusu

    Discord sunucumuza katılın ve MinecraftTR ve Minecraft hakkında tüm güncel Haber ve Gelişmeleri öğrenin güncel kalın.

    Buraya tıklayarak aramıza katıl.

    Öne çıkan konu
20220416 (2)-2.jpg

Minecraft 1.19 Yenilikleri​

Minecraft 1.19 yenilikleri arasında bilinmesi gereken pek çok yenilik var fakat biz bu konuda bazı yeniliklerden söz etmek isteriz.
Minecraft Live 2021 etkinliği ile beraber oyuncuları heyecanlandıran yeni duyurular yapıldı. Bunlardan birisi de Minecraft 1.19’un bataklık güncellemesi olacağıydı. Bu güncelleme için snapshot sürümleri yayınlanıyor. 2022 yılı içerisinde de 1.19 sürümüyle karşılaşıyor olacağız. Bu sürümde yer alacak olan bazı önemli özelliklerden bahsetmek gerekir.
20220416 (3)-2.jpg

Minecraft 1.19 Yenilikleri​

Minecraft 1.19 yenilikleri merak ediliyor. 1.19 sürümü ile beraber mangrov ağacı oyuna ekleniyor. Bataklıklarda yetişen bu ağaç, diğer ağaçlara göre daha farklı bir görünüme sahip olmasıyla ilgi çeken bir yapıda. Mangrov ağaçlarının yanı sıra oyuna kurbağalar da ekleniyor. Kurbağalar biyoma göre renk değiştirirken kurbağa yavrusu da oyunda yer alıyor olacak. Buna ek olarak oyunda farklı renklere sahip kurbağa ışığı bulunacak. Minecraft 1.19 yenilikleri arasında çamur, çamur tuğla ve sculk gibi pek çok blok bulunurken bununla beraber warden da oyuna eklenmiş olacak.