MİNECRAFTTURK.NET GÜNCELLENDİ HOŞ GELDİN!

Minecrafttürk'e kaydolarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

MUZİPLİK TAMAMLANDI!
minecrafttr aramıza katil!
batihost minecraft server kirala
MinecraftTR Reklam Alanı
MinecraftTR Reklam Alanı
MinecraftTR Reklam Alanı
  • MinecraftTURK.NET Discord Sunucusu

    Discord sunucumuza katılın ve MinecraftTR ve Minecraft hakkında tüm güncel Haber ve Gelişmeleri öğrenin güncel kalın.

    Buraya tıklayarak aramıza katıl.

    Öne çıkan konu
20220412 (2).png

MCPEDL Nedir? Nasıl Kullanılır? Güvenli mi?​

MCPEDL nedir? Nasıl kullanılır? Bu sitedeki içerikler güvenli mi? Bazı kullanıcılar bu soruların cevaplarını merak edebiliyor.
Minecraft oynayanların bir kısmı JAVA bir kısmı Bedrock Edition tercih ediyor. Bedrock Edition sürümü, mobil ve konsol sürümü olarak yorumlanabilir. Aynı zamanda Microsoft Store’da da bu sürüm mevcut. JAVA oyuncuları için pek çok mod var. Peki ya Bedrock oyuncuları için yok mu? MCPEDL nedir? Cevabı konu içerisinde saklı.

MCPEDL Nedir? Nasıl Çalışıyor?​

MCPEDL, Bedrock Edition oyuncuları için geliştirilen bir platform. Bu platformun amacı, oyuncuların pek çok konuda içerik sahibi olması. Bedrock Edition oyuncularının ilgisini genel olarak haritalar ve eklentiler çekiyor. Bu eklentilerin avantajı doğrudan yüklenebiliyor olması. JAVA Edition ile uğraşanlar mod yüklemek için mod yükleyiciye ihtiyaç duyarken bu sitede mod alırken böyle bir ihtiyaç bulunmuyor.
Screenshot_1.png
MCPEDL nedir? Bu soruyu cevapladık. Peki sitede neler var? Bu sitede mod, harita, sunucu, karakter dokusu, doku paketi ve harita tohumu bulunuyor. Bu site birçok oyuncu tarafından tercih edildiği için güvenilir kabul edilse de yine de dikkatli olmak lazım.