Merhaba Böle Bişe Yapmak İstiyorum, Oyuncular Sadece Belli Komutları Kullanabilecek Ve Başka Komut Yazdığındada Resimdeki Gibi Bişey Çıkmasını İstiyorum Skipti Bilen Varsa Atabilirse Çok Sevinirim
on command:
if player doesn't have permission "sk.tumkomutlar":
command is not "warp" or "spawn" or "msg"
send "&eMinecraft Türk &8> &7Sadece &2/warp /spawn &4ve &2/msg &4komutlarına izin verilmektedir."
cancel event
skript istek bölümüne yazdım kimse cevap vermedi 1 ay oldu nerdeyse o yüzden buraya yazdım bir deneyeyim teşekkür ederimBunu skript ile yapabilirsin dostum
Kod:on command: if player doesn't have permission "sk.tumkomutlar": command is not "warp" or "spawn" or "msg" send "&eMinecraft Türk &8> &7Sadece &2/warp /spawn &4ve &2/msg &4komutlarına izin verilmektedir." cancel event
teşekkür ederim konu kilit oldu.Bunu skript ile yapabilirsin dostum
Kod:on command: if player doesn't have permission "sk.tumkomutlar": command is not "warp" or "spawn" or "msg" send "&eMinecraft Türk &8> &7Sadece &2/warp /spawn &4ve &2/msg &4komutlarına izin verilmektedir." cancel event
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan şekliyle “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, Site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz "uyar ve kaldır" prensibini benimsemiştir.