MİNECRAFTTURK.NET GÜNCELLENDİ HOŞ GELDİN!

Minecrafttürk'e kaydolarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

MUZİPLİK TAMAMLANDI!
batihost minecraft server kirala
  • MinecraftTURK.NET Discord Sunucusu

    Discord sunucumuza katılın ve MinecraftTR ve Minecraft hakkında tüm güncel Haber ve Gelişmeleri öğrenin güncel kalın.

    Buraya tıklayarak aramıza katıl.

MinecraftTURK.net Reklam Alanı

MinecraftTURK.NET

Odun kırmaya başladım!
Konu Sahibi
Katılım
5 Nisan 2022
Mesajlar
26
20220418 (1).jpg

Floppy Minecraft Nasıl Oynanıyor?​

Floppy Minecraft nedir ve nasıl oynanır? Pek çok kişinin merak içerisinde sormuş olduğu bu soruyu temel olarak cevaplamak istiyoruz.
Minecraft oyunu çıkmaya başladıkça günümüze kadar pek çok alternatif oyunlar da geliştirildi. Voxel tarzı olarak isimlendirilen bu oyunların çoğu, Minecraft’a benzerliği ve hatta ondan farklı kendine özgü özellikleriyle öne çıktı. Bu oyunlardan birisi olmaya hak kazanan Bad Minecraft yani Floppy Minecraft da pek çok özelliğe sahip.
20220418 (1).png

Floppy Minecraft Nasıl Oynanır?​

Bad Minecraft olarak adlandırılan bu oyun, Minecraft oyununa benzerliği ve farklı görünümü ile dikkat çekiyor. Oyunun Minecraft’a göre kendine has özelliklerinden birisi gerçekçi fizik sisteminin yer alması. Örneğin oyunda bir ağaca vurunca ağaç yere gerçekçi bir şekilde düşüyor. Bunun yanı sıra oyunda silahlar da bulunuyor. Silahlar sayesinde Floppy Minecraft daha eğlenceli ve aksiyon dolu bir hale bürünüyor. Oyunu oynamak isteyenler için yapılması gereken şey oyunu indirip başlatmak. Oyun hem Windows hem Mac için yer alıyor fakat güvenliği konusunda kesin bir şey diyemeyiz.