ANKARANIN BAĞLARIDA BÜKLÜM BÜKLÜM YOLLARI
I iKaanStrafe Sanma ki yaşıyorum.. 12 Haziran 2019 #1 ANKARANIN BAĞLARIDA BÜKLÜM BÜKLÜM YOLLARI Son düzenleme: 7 Ağustos 2023
DwordGG Apim Benim 12 Haziran 2019 #2 İlk cümledeki yazı fontu kötü durmuş. Güzel konu olmuş, ellerine sağlık.
I iKaanStrafe Sanma ki yaşıyorum.. 12 Haziran 2019 #3 DwordGG' Alıntı: İlk cümledeki yazı fontu kötü durmuş. Güzel konu olmuş, ellerine sağlık. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler düzelticeğim.
DwordGG' Alıntı: İlk cümledeki yazı fontu kötü durmuş. Güzel konu olmuş, ellerine sağlık. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler düzelticeğim.
C Celil Guest 12 Haziran 2019 #4 Çok güzel bir konu olmuş Başarılarınızın devamını dilerim. İyi forumlar.
I iKaanStrafe Sanma ki yaşıyorum.. 12 Haziran 2019 #5 AloneMyth' Alıntı: Çok güzel bir konu olmuş Başarılarınızın devamını dilerim. İyi forumlar. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler. İnşallah forum daha iyi yerlere gelirse devam edicem
AloneMyth' Alıntı: Çok güzel bir konu olmuş Başarılarınızın devamını dilerim. İyi forumlar. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler. İnşallah forum daha iyi yerlere gelirse devam edicem
I iKaanStrafe Sanma ki yaşıyorum.. 14 Haziran 2019 #7 KonsolCraftTR' Alıntı: Gayet güzel bır anlatım lagg yaparmı sizce Genişletmek için tıkla ... Tabikide biraz yapıyor ama bu sıkıntıyı çözebilirsen mükemmel bir sunucu yaparsın
KonsolCraftTR' Alıntı: Gayet güzel bır anlatım lagg yaparmı sizce Genişletmek için tıkla ... Tabikide biraz yapıyor ama bu sıkıntıyı çözebilirsen mükemmel bir sunucu yaparsın