X xTalhaStarR 22 Aralık 2019 #1 ScordBoard Plugini İndirdim normalde çalısıyor ScordBoardı editliyorum sonra plugine reload atıyorum ScordBoard bidaha gözükmüyor Lütfen Yardım edin
ScordBoard Plugini İndirdim normalde çalısıyor ScordBoardı editliyorum sonra plugine reload atıyorum ScordBoard bidaha gözükmüyor Lütfen Yardım edin
C Celil Guest 24 Aralık 2019 #2 Config dosyasında yanlış düzenleme yapmışsındır. Tırnak işaretlerine vs. dikkat ederek düzenleme yap. Upvote 0 Downvote
Config dosyasında yanlış düzenleme yapmışsındır. Tırnak işaretlerine vs. dikkat ederek düzenleme yap.
Xpoxy 7 Ağustos 2020 #4 Yanlış editliyorsundur. Sunucunun konsolunda nerelerde hata olduğunu gösterir. Ayrıca Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. de kullanabilirsin. Upvote 0 Downvote
Yanlış editliyorsundur. Sunucunun konsolunda nerelerde hata olduğunu gösterir. Ayrıca Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. de kullanabilirsin.
A AlperKesgin 16 Haziran 2021 #5 Editlerken birşeyi yanlış yapmış olabilirsin. Plugini sıfırla ve tekrar yükle editlerkende tırnak işareti parantezleri vs. silme. Upvote 0 Downvote
Editlerken birşeyi yanlış yapmış olabilirsin. Plugini sıfırla ve tekrar yükle editlerkende tırnak işareti parantezleri vs. silme.